صلصال
عدد المساهمات : 18 النقاط الذي اخدها هذا العضو الكريم : 22 تاريخ التسجيل : 04/02/2010
| موضوع: طريقة عمل المديدة الخميس فبراير 18, 2010 8:25 pm | |
| المقادير ملعقة كبيرة دقيق اى نوع دقيق متدوبين فى شوية مية قليلين تقريبا 3 ملاعق ماء كبيرة من الحنفية وممكن اكتر شوية نصف ملعقة صغيرة حلبة حصى او ملعقة صغيرة حسب الرغبة كوب صغير ماء ربع كوب صغير لبن نصف ملعقة صغيرة سمن ذرة ملح
طريقة العمل
توضع السمن على النار حتى تسخن ثم توضع عليه الحلبة ويقلب حتى يصفر لون الحلبة ثم يوضع عليهم كوب الماء واللبن وتسبيهم لغاية لما يتغلى اول لما يتغلى تروحى حاطة الدقيق اللى متدوب فى المية شوية شوية وانتى بتقلبى اللى على النار واستمرى فى التقليب لغاية لما تحطى الدقيق كله وبعدين حطى ذرة الملح واتركيهم يغلوا فى بعضهم قيمة دقيقتين على نار هادية يعنى لما تحطى كل المقادير تروحى توطى النار عليهم وبعد كده تقطعى قيمة نصف رغيف مصرى ال5 قروش او اى نوع عيش ما عدا الفينو والشامى تقطعى العيش حتت صغيرة فى طبق وتحطى الخليط اللى عملناه عليه
وبالهنا والشفا ملحوظة لو المديدة بردت مش حتبقى حلوة خالص دى تتاكل وهى سخنة وهى اكلة خفيفة جداااااا[center] | |
|
hamd_q8
الجنس :
الابراج :
عدد المساهمات : 304 النقاط الذي اخدها هذا العضو الكريم : 500 تاريخ الميلاد : 18/03/1988 تاريخ التسجيل : 04/02/2010 العمر : 36 الموقع : الكويت العمل/الترفيه : Army & Navy المزاج : c.w.f
| موضوع: رد: طريقة عمل المديدة الخميس فبراير 18, 2010 11:19 pm | |
| | |
|
النقاط الذي اخدها هذا العضو الكريم : 0 تاريخ التسجيل : 31/12/1969
| موضوع: رد: طريقة عمل المديدة الإثنين فبراير 22, 2010 8:57 pm | |
| | |
|
صلصال
عدد المساهمات : 18 النقاط الذي اخدها هذا العضو الكريم : 22 تاريخ التسجيل : 04/02/2010
| موضوع: رد: طريقة عمل المديدة الأربعاء مارس 03, 2010 1:21 pm | |
| [b]تسلموا وان شاء الله اكون افدتكم فى مطبخكم | |
|